About us

A Studio who doesn't have Limits

About Web@Home

Working Since 2002

Webdesign Kortrijk Web@Home bouwt uw professionele website op uw maat, naar uw wensen en volgens uw budget. Alle projecten zijn uniek en worden in volledige samenspraak uitgewerkt tot een harmonieus geheel. Gebruiksvriendelijke, vlot navigeerbare en toegankelijke websites die uw boodschap overbrengen en die perfect aansluiten bij uw marketinggebeuren.
De eigentijdse en creatieve ontwerpen van de websites geven uw bedrijf of vereniging een extra waarde en uitstraling en worden
de uithangborden van uw activiteiten. 24/7 beschikbaar voor uw doelpubliek.

Geen zotte prijzen bij webdesign Kortrijk? Wij houden onze prijzen bewust laag en concurrerend. Ook voor het aanvragen van domeinnamen en webruimte kan je bij Web@Home terecht.

Concept

Tijdens een eerste verkennend gesprek bespreken we uw wensen voor de opbouw van de website en zoeken we uit wie het doelpubliek is. We proberen ons in te leven in uw bedrijf of vereniging. Ook gaan we na wat uw wensen zijn omtrent het design en de lay-out van uw website. Het ontwerp van de site wordt besproken en na het maken van een voorbeeldpagina volgt een evaluatie. Na goedkeuring zal de effectieve site gebouwd worden. U kan ten alle tijden de opbouw van de website volgen via een voorlopige webadres. Voor we de website publiceren op het internet overlopen we samen alle pagina's en bekijken of er nog aanpassingen dienen te gebeuren.

Webhosting - Domeinnaam

Uw website op het internet? Dan heb je webruimte nodig om deze te plaatsen. Om deze ruimte terug te vinden heb je ook een webadres (domeinnaam) nodig anders kan men niet naar uw webruimte surfen. Uw website 24u/24u tegen een supersnelle verbinding bereikbaar zodatje steeds bereikbaar bent voor uw doelpubliek. Wij registreren uw webruimte en domeinnaam tegen een zeer voordelige prijs.Je kan zelf de domeinnaam van het domein bepalen. Meestal wordt de domeinnaam opgebouwd uit uw bedrijfsnaam of productnaam. Na registratie is de naam uniek.

Responsive webdesign

Wij streven ernaar om steeds de laatste webstandaarden(html, css, javascript, jquery,...)te gebruiken. Bij responsive webdesign worden de elementen van een site zo herschikt dat ze op verschillende schermgroottes optimaal te bekijken zijn. Test het maar uit met deze website. Bijkomend voordeel is dat je slechts één site hoeft te onderhouden, in plaats van een ‘normale’ én een mobiele site.